Admin Admin
Mesaj Sayısı : 414 Yaş : 45 Rep : 0 Kayıt tarihi : 19/11/08
Kişi sayfası Bar: (500/500)
| Konu: HAVYAR C.tesi 13 Mart 2010, 00:36 | |
|
HAVYAR
Gereçler: 7 yemek kaşığı turna balığı yumurtası 1 kahve fincanı zeytinyağı 3-4 adet yumurta ½ kahve fincanı limon suyu
Yapılışı: 1-Yumurtaları suyla ateşe koyun. Kaynamaya başladıktan sonra 19 dk. Pişirin. Soğuk suya çıkarın. Kabuklarını soyup ortalarından ikiye kesin. Sarılarını ayırıp bir çatalla ezin. 2-Havyarı zeytinyağı ve limon suyu ile iyice ezin. Krema torbasına doldurup, yumurtaların çukurlarına sıkın. Bir servis tabağına alın, üzerlerine ezilmiş yumurta sarılarını serpiştirin. Buzdolabında bekletin. Servis yapın.
| |
|